Om de 7 minuten een woninginbraak in Vlaanderen | Be Smart Security

Permanentie 24/7
+32 89 73 83 30

Openingsuren Kantoor
Ma - Vrij: 08:00 - 16:30

Reeds meer dan 4.000 klanten
Offerte aanvragen!

Inbraakbveiliging

Om de 7 minuten een woninginbraak in Vlaanderen

Hoewel het aantal woninginbraken de laatste jaren gedaald is blijft het cijfer toch nog bijzonder hoog. Op de tijd dat u een korte pauze heeft genomen op het werk, is er weer een gezin slachtoffer geworden van een inbraak. Om de 7 minuten wordt er ergens wel in Vlaanderen een woninginbraak gepleegd. Laat het niet zo ver komen en reken op alarmsystemen en inbraakbeveiliging van Be Smart Security!

Cijfers zoals ‘200 inbraken per dag’ zijn misschien niet zoveel zeggend, maar als dat wordt omgerekend naar een individuele situatie, betekent het dat statistisch gezien 1 woning op 40 per jaar getroffen wordt door een inbraak. Dat betekent dat u, of een van uw twee buren links van u, een van uw twee buren rechts van u, of een van de 3 overburen in de komende 5 jaar het slachtoffer zal worden. Ga u dit zomaar laten gebeuren, of doe u er iets aan?

Politie doet wat het kan

In het nationaal veiligheidsplan vormen woninginbraken een prioriteit, en in combinatie met allerlei investeringen van de overheid is er een daling van het aantal inbraken merkbaar. Op zich is dat natuurlijk bemoedigend nieuws, maar toch liggen de cijfers nog schrikwekkend hoog. Investeringen zoals intelligente camera’s op de wegen de komende jaren zullen helpen, maar daarvoor moet men al een melding hebben van de nummerplaat van de dief.

Conclusie? Uw persoonlijke veiligheid en deze van uw goederen is vooral iets wat u zelf in handen dient te nemen en uit te voeren.

Doe beroep een beveiligingsspecialist

Op vlak van beveiliging kunt u beter voorkomen dan genezen. Be Smart Security is de partner waar u op zoek naar bent!

Offerte op maat nodig voor inbraakbeveiliging?

Reken op meer dan 10 jaar expertise van Be Smart Security!

About Bart