Meldkamer | Be Smart Security

Permanentie 24/7
+32 89 73 83 30

Openingsuren Kantoor
Ma - Vrij: 08:00 - 16:30

Reeds meer dan 4.000 klanten
Offerte aanvragen!

MELDKAMER
DAG EN NACHT
PARAAT

Geen alarm zonder interventie. Bij de meldkamer van Be Smart Security staan we dag en nacht paraat om meteen in te grijpen. De meldkamer is door het ministerie erkend en vergund en voldoet aan de allerhoogste eisen. Een sterk alarmsysteem kan pas werken met een even sterke reactie erop.

De meldkamer ontvangt alle alarmen door middel van een signaal. Op het scherm van de operator verschijnt naast het alarm ook de gegevens van de klant, de locatie of locaties van het alarm, de installateur en de taak die de operator moet uitvoeren.

Meldkamer

De meldkamer ontvangt alle alarmen door middel van een signaal. Op het scherm van de operator verschijnt naast het alarm ook de gegevens van de klant, de locatie of locaties van het alarm, de installateur en de taak die de operator moet uitvoeren.

Verder verschijnen ook de persoonlijke codes die de klant doorgegeven heeft ter verificatie van de klant of om een alarm onder dwang door te geven. Snel en efficiënt zal de operator de nodige acties ondernemen en een eventuele interventie coördineren: politie, brandweer en/of ziekenwagen, afhankelijk van het incident. Bovendien is de meldkamer 24/7 bemand, zo gaan er nooit alarmmeldingen verloren.

De meldkamer voorziet ook in de permanentie van Be Smart Security. Deze kunnen, ingeval dit nodig blijkt, op elke ogenblik een technieker van Be Smart Security verwittigen om onmiddellijk contact op te nemen met de desbetreffende klant.

meldkamer

Alarm Monitoring

Elk alarm dat wordt geactiveerd, komt 100% gegarandeerd binnen bij onze operatoren in de meldkamer. Deze alarmen worden opgevolgd volgens een vooraf bepaald script met de instructies van de klant.

Video/Foto Verificatie

De gemaakte foto’s en beelden van de fotodetector of camerasystemen worden gebruikt ter verificatie door de operator. Deze kunnen nadien geraadpleegd worden bij eventuele gerechtelijke stappen.

Audio Verificatie

Bij een geactiveerd alarm kan de operator u aanspreken via een influistermodule en ook meeluisteren ingeval van nood. Op basis van wat de operator hoort, worden de nodige acties ondernomen om uw veiligheid te garanderen.

Persoonsalarmen

Heeft u medische problemen? Met een persoonsalarm kan u met één knop de hulpdiensten verwittigen. Wanneer een paniekknop wordt gebruikt om een homejacking, carjacking, ontvoering of andere situaties door te geven, neemt de operator alle nodige acties.

Heeft u advies nodig bij de keuze naar het juiste type beveiliging?

Reken op meer dan 10 jaar ervaring van Besmart Security. Uw expert voor maatwerk in beveiliging.

PROFITEER NET ZOALS 4.000 KLANTEN VOOR U VAN ONS UNIEK CONCEPT VOOR BEVEILIGING

Uw veiligheid is onze specialiteit!   

VOOR MIJ OOK EEN GRATIS EN VRIJBLIJVEND ADVIESGESPREK