Brandbeveiliging Woningen en Bedrijven ? Be Smart Security

Permanentie 24/7
+32 89 73 83 30

Openingsuren Kantoor
Ma - Vrij: 08:00 - 16:30

Reeds meer dan 4.000 klanten
Offerte aanvragen!

Brandbeveiliging

Een betrouwbaar brandmeldsysteem is één van de pijlers van een veilige woning. Bij brand telt elke seconde. Zeker als u of een van uw geliefden aanwezig is.

Daarom is het aan te raden om in elke kamer een branddetector te plaatsen. Onze detectoren werken op rook en/of warmte. Onze Jablotron centrale vormt het hart van uw brandbeveiliging. Alles wordt dan ook aangesloten op dezelfde centrale. Indien u gekozen heeft om aangesloten te worden op de meldkamer, welke wij steeds aanraden, zal niet enkel bij inbraak de politie, maar bij brand ook de brandweer onmiddellijk verwittigd worden, zodat er geen kostbare tijd verloren gaat.

Indien u een alarmsysteem overweegt en investeert in een alarmcentrale, is de meerkost voor bijkomende rook- en branddetectoren echter beperkt, daar u gebruik maakt van dezelfde centrale.

Offerte op maat nodig voor brandbeveiliging?

Reken op meer dan 10 jaar ervaring van Besmart Security. Uw expert voor maatwerk in beveiliging.

Camerabeveiliging of  beveiligingscamera’s plaatsen in Limburg, Antwerpen of Vlaams-Brabant? Bij beveiligingspartner Be Smart Security rekent u op meer dan 10 jaar ervaring met het plaatsen van camerabeveiliging en beveiligingscamera’s.

PROFITEER NET ZOALS 4.000 KLANTEN VOOR U VAN ONS UNIEK CONCEPT VOOR BEVEILIGING

Uw veiligheid is onze specialiteit!   

VOOR MIJ OOK EEN GRATIS EN VRIJBLIJVEND ADVIESGESPREK