Prijs Alarmsystemen? Ontdek het op Be Smart Security!

Permanentie 24/7
+32 89 73 83 30

Openingsuren Kantoor
Ma - Vrij: 08:00 - 16:30

Reeds meer dan 4.000 klanten
Offerte aanvragen!

EEN VAN DE BESTE
ALARMSYSTEMEN?

Wist u dat er om de 6 minuten ergens in België een inbraak plaatsvindt? De aanwezigheid van een alarmsysteem verkleint de kans op inbraken drastisch met 80%! Het preventieve karakter in combinatie met het lawaai van een alert systeem zorgt ervoor dat inbrekers afzien van een inbraak. Onopvallende en geruisloze inbraken behoren voorgoed tot het verleden.

Jablotron 100

Jablotron 100 is zo flexibel en uitbreidbaar, zodat u er uw brandalarm, smart home toepassingen of domitaca, uw track- en trace, toegangscontrole, persoonsalarm en vele andere applicaties kan aan koppelen. Eén centrale, vele toepassingen, dat is de unieke kracht van deze Jablotron 100 centrale. En dit zowel bedraad als draadloos. U hoeft uiteraard niet onmiddellijk al deze toepassingen te gebruiken of aan te schaffen, maar u kan deze op uw ritme uitbreiden, zonder dat u nieuwe grote investeringen hoeft te maken.

Het systeem biedt tevens automatisering in de woning (bediening van apparaten op afstand, beheer van de verwarming, inschakeling van apparaten door detectie van beweging, detectie van opening of via een afstandsbediening).

Daar elke woning, omgeving en noden van de klant verschillend zijn, komen onze beveiligingsadviseur graag vrijblijvend lang om een gepersonaliseerde risicoanalyse te maken en offerte, geheel kosteloos.

ALARMSYSTEMEN VAN JABLOTRON: DRAADLOOS OF BEKABELD

Indien u bekabeling heeft raden wij uiteraard aan uw alarmsysteem te bekabelen. Heeft u dat niet, of wenst u enkele componenten toe te voegen aan uw bekabeld systeem waar het moeilijk is om kabel te trekken, geen probleem, Jablotron is uw ideale partner.

Jablotron is dé referentie wanneer het om draadloze systemen gaat. Het draadloze systeem is veelzijdig en uiterst gebruiksvriendelijk en biedt eindeloze mogelijkheden. Er zijn haast geen beperkingen. Dit zowel voor uw alarmsysteem, brandalarm, smart home toepassingen en zoveel meer.

PROFITEER NET ZOALS 4.000 KLANTEN VOOR U VAN ONS UNIEK CONCEPT VOOR BEVEILIGING

Uw veiligheid is onze specialiteit!   

VOOR MIJ OOK EEN GRATIS EN VRIJBLIJVEND ADVIESGESPREK