Alarmsysteem installeren: Beveilig uw familie met alarmsystemen op maat

Permanentie 24/7
+32 89 73 83 30

Openingsuren Kantoor
Ma - Vrij: 08:00 - 16:30

Reeds meer dan 4.000 klanten
Offerte aanvragen!

WAAROM EEN
ALARMSYSTEEM PLAATSEN?

Wist u dat er om de 6 minuten in België een inbraak plaatsvindt? Een alarmsysteem verkleint de kans op inbraken met 80%!  Inbrekers willen snel en ongezien hun slag slaan, een alarmsysteem verhindert dat. Daarom zeggen we dat een alarmsysteem een preventieve functie heeft.

Meer dan 4000 klanten kozen al voor Be Smart Security. Vraag nu vrijblijvend meer informatie aan.

Veiliger dankzij waakzame meldkamer

De meldkamer van Be Smart Security is door het ministerie erkend, vergund en voldoet aan de allerhoogste eisen. De interventieploeg staat 24/7 paraat om in te grijpen in het geval van een inbraak, diefstal of een andere gevaarlijke situatie. Onze sterke service uit zich in een even sterke reactie op dreigende omstandigheden.

De operator van de meldkamer onderneemt snel en efficiënt de nodige acties en coördineert een eventuele interventie van politie, brandweer en/of ziekenwagen. De waakzame meldkamer wordt overigens 24u/24 bemand. Zo zorgen we ervoor dat u en uw familie veilig zijn en blijven.

meldkamer

Alarm Monitoring

Elk alarm dat wordt geactiveerd, komt 100% gegarandeerd binnen bij onze operatoren in de meldkamer. Deze alarmen worden opgevolgd volgens een vooraf bepaald script met de instructies van de klant.

Video/Foto Verificatie

De gemaakte foto’s en beelden van de fotodetector of camerasystemen worden gebruikt ter verificatie door de operator. Deze kunnen nadien geraadpleegd worden bij eventuele gerechtelijke stappen.

Audio Verificatie

Bij een geactiveerd alarm kan de operator u aanspreken via een influistermodule en ook meeluisteren ingeval van nood. Op basis van wat de operator hoort, worden de nodige acties ondernomen om uw veiligheid te garanderen.

Persoonsalarmen

Heeft u medische problemen? Met een persoonsalarm kan u met één knop de hulpdiensten verwittigen. Wanneer een paniekknop wordt gebruikt om een homejacking, carjacking, ontvoering of andere situaties door te geven, neemt de operator alle nodige acties.

Betrouwbaar en kwalitatief

Bij Be Smart Security is uw veiligheid te allen tijde prioriteit. Daarom werken we alleen met de meest betrouwbare en kwalitatieve producten. Dankzij het Jablotron 100 alarmsysteem kan u rekenen op een geheel nieuw alarm met revolutionaire bediening en een uiterst gebruiksvriendelijke app voor het beheer van uw alarm, altijd en overal!

Kom meer te weten over het Jablatron alarmsysteem:

Jablotron alarmsysteem

Prijs alarmsysteem

De prijs voor een alarmsysteem is afhankelijk naargelang het project en dus maatwerk. Soms is het niet mogelijk om bekabeling te voorzien en dient u te opteren voor een draadloos systeem.

Bij Be Smart Security kan u terecht voor zowel een bekabeld of draadloos alarmsysteem met of zonder meldkamer. Al deze factoren bepalen de uiteindelijke alarmsysteem prijs voor uw woning of bedrijf.

Waarom een alarmsysteem plaatsen?

Om de 6 minuten vind er in België een inbraak plaats. Door de de aanwezigheid van een alarmsysteem verkleint de kans op een inbraak met 80%. Dit komt door het preventieve effect dat alarmen kenmerken. Als er iets is wat inbrekers niet willen dan dan is het wel lawaai. Zij willen zo onopvallend en geruisloos mogelijk hun slag slaan zonder in het oog te springen.

Voordelen van een alarmsysteem

Waar kan u op rekenen?

  • Schrikt dieven en inbrekers af
  • Detecteert verdachte bewegingen
  • Registreert video & geluid
  • Onze medewerkers analyseren de situatie en grijpen in wanneer nodig
  • U kan met een gerust gevoel de deur dicht trekken

Het resultaat liegt er niet om: Inbrekers slagen 80% van de huizen die uitgerust zijn met een alarmsysteem over.

Kies voor extra veiligheid

Vertrouw net als 4.000 andere klanten op BE SMART SECURITY voor uw beveiliging

Videofonie / Parlofonie

Creëer een veilige omgeving voor u en uw gezin door het plaatsen van video – en parlofonie. U beslist wie u tot uw woning toelaat en wie niet, you’re in control!

Camerabewakening

Bewakingscamera’s schrikken een potentiële inbraak, diefstal of vandaal af, de camerabeelden zijn ook een sluitend bewijs mocht u ze toch nodig hebben.

Smarthome Domotica

Uw huis tegelijkertijd veiliger en slimmer maken? Dat kan. Vraag osn hoe uw alle elektronische apparaten aanstuurt vanuit één centraal punt of app.

PROFITEER NET ZOALS 4.000 KLANTEN VOOR U VAN ONS UNIEK CONCEPT VOOR BEVEILIGING

Uw veiligheid is onze specialiteit!   

VOOR MIJ OOK EEN GRATIS EN VRIJBLIJVEND ADVIESGESPREK