Alarminstallaties

Jablotron 100 alarminstallatie


De Jablotron
100 alarminstallatie, een geheel nieuw alarm met revolutionaire bediening en een uiterst gebruiksvriendelijke app voor beheer van uw alarm altijd en overal. Daarmee één van de beste alarminstallaties te verkrijgen en de reden waarom Be Smart Security voor deze alarminstallatie heeft gekozen. Voor de beste alarminstallatie prijs kunt u zeker bij ons terecht. Bedrijven kunnen bovendien genieten van fiscale aftrek voor de kosten van beveiligingsdiensten.

alarmsystemen-jablotron-100alarmsystemen-jablotron-100-alarmsysteem

 

 

 

jablotron 100 alarminstallatie

 

 

Jablotron 100 is zo flexibel en uitbreidbaar, zodat u er uw brandalarm, smart home toepassingen of domitaca, uw track- en trace, toegangscontrole, persoonsalarm en vele andere applicaties kan aan koppelen. Eén centrale, vele toepassingen, dat is de unieke kracht van deze Jablotron 100 centrale. En dit zowel bedraad als draadloos. U hoeft uiteraard niet onmiddellijk al deze toepassingen te gebruiken of aan te schaffen, maar u kan deze op uw ritme uitbreiden, zonder dat u nieuwe grote investeringen hoeft te maken.

Het systeem biedt tevens automatisering in de woning (bediening van apparaten op afstand, beheer van de verwarming, inschakeling van apparaten door detectie van beweging, detectie van opening of via een afstandsbediening).

jablotron-alarminstallatie-prijs

Daar elke woning, omgeving en noden van de klant verschillend zijn, komen onze beveiligingsadviseur graag vrijblijvend lang om een gepersonaliseerde risicoanalyse te maken en prijsofferte, geheel kosteloos. Nadien krijgt u dan een overzicht van de prijzen van onze alarminstallaties.

Offerte op maat nodig voor een draadloze of bekabelde alarminstallatie

Reken op meer dan 10 jaar expertise van Be Smart Security!

JA-100 Centrale met ingebouwde GSM/GPRS/LAN kiezer en radiomodule

Het is een flexibele alarminstallatie waardoor het mogelijk is om kleine panden zoals: gezinswoningen, kantoren en bedrijven te beveiligen, maar het systeem biedt ook oplossingen voor het beveiligen van appartementencomplexen, kantoorgebouwen of bedrijven die veel secties wensen te gebruiken. De gewenste instellingen en de grootte van het systeem kunnen geprogrammeerd worden door middel van de F-Link Software.

De JA-106K biedt:

 • tot 120 draadloze of BUS bedrade zones
 • tot 300 gebruikerscodes
 • tot 15 secties
 • tot 32 programmeerbare uitgangen
 • 20 onafhankelijke tijdschema’s
 • systeem informeert tot 30 gebruikers per SMS
 • 5 gebruikers hebben de spraak optie en een SMS verslag tot hun beschikking
 • 4 Meldkamerinstellingen
 • 4 selecteerbare doormeldingen aan de Meldkamer

De alarminstallatie heeft een ingebouwde GSM/GPRS en LAN kiezer, hierdoor is communicatie via een spraakbericht, SMS of GPRS met de gebruikers of met de meldkamer mogelijk. Het systeem is uitgerust met een 1 GB geheugen kaart, hierdoor kunnen verslagen, spraakmenu’s, berichten, foto’s en nog veel meer dingen worden opgeslagen.

De centrale bevat:

 • 2× onafhankelijke BUS aansluitingen
 • 1× aansluiting voor een spraakmodule
 • 1× aansluiting voor een ingebouwde radiomodule (JA-110R)
 • 1× aansluiting voor een PSTN communicatie module (JA-190X)

 

Specificaties

Voeding typeA (EN 50131-6)
StroomverbruikAC 140 mA, tijdens een alarm 200 mA
Back-up batterij12 V tot 7 - 18 Ah
Maximale oplaadtijd72 uur
Maximale continue beladingBUS stroomtoevoer van 400 mA
Maximale onderbroken uitgaande stroom
(5 min.) 2 A
Back-up BUS voeding via 18. Ah:
back-up batterij gaat 12 uur mee (maximaal 1,2 A stroomverbruik)
JA-110R frequentie
2 weg Jablotron protocol 868,1 MHz (niet inbegrepen)
Aantal zones (draadloos of BUS):
maximaal 120
Rapportages:
700 MB ongeveer 7 miljoen uitgebreide rapportages met vermelding van tijd en datum
Alarm verificatie functie
door een 2e detector of door middel van een selecteerbare vertraagde reactie van dezelfde detector (optionele instelling)
Technische resetna elk alarm of alleen na een sabotage melding (optionele instelling)
Veiligheidsklasse
2 in overeenkomst met EN 50131-1, EN 50131-6 en EN 50131-5-3 en CLC/TS 50131-3

Alarminstallaties van Jablotron: draadloos of bekabeld

Indien u bekabeling heeft raden wij uiteraard aan uw alarminstallatie te bekabelen. Heeft u dat niet, of wenst u enkele componenten toe te voegen aan uw bekabeld systeem waar het moeilijk is om kabel te trekken, geen probleem, Jablotron is uw ideale partner.

Jablotron is dé referentie wanneer het om draadloze alarminstallaties gaat. De draadloze installatie is veelzijdig en uiterst gebruiksvriendelijk en biedt eindeloze mogelijkheden. Er zijn haast geen beperkingen. Dit zowel voor uw alarmsysteem, brandalarm, smart home toepassingen en zoveel meer.

Prijs alarminstallatie

De prijs voor een alarminstallatie is afhankelijk naargelang het project en dus maatwerk. Soms is het niet mogelijk om bekabeling te voorzien en dient u te opteren voor een draadloos systeem.

Bij Be Smart Security kan u terecht voor zowel een bekabeld of draadloos alarmsysteem met of zonder meldkamer. Al deze factoren bepalen de uiteindelijke alarminstallatie prijs voor uw woning of bedrijf.

Offerte op maat nodig voor een bekabelde of draadloze alarminstallatie?

Reken op meer dan 10 jaar expertise van Be Smart Security!

Meldkamer

meldkamermeldkamer
Geen alarm zonder interventie. Bij de meldkamer van Be Smart Security staan we dag en nacht paraat om meteen in te grijpen. De meldkamer is door het ministerie erkend en vergund en voldoet aan de allerhoogste eisen. Een sterk alarmsysteem kan pas werken met een even sterke reactie erop. De meldkamer ontvangt alle alarmen door middel van een signaal. Op het scherm van de operator verschijnt naast het alarm ook de gegevens van de klant, de locatie of locaties van het alarm, de installateur en de taak die de operator moet uitvoeren.

Verder verschijnen ook de persoonlijke codes die de klant doorgegeven heeft ter verificatie van de klant of om een alarm onder dwang door te geven. Snel en efficiënt zal de operator de nodige acties ondernemen en een eventuele interventie coördineren: politie, brandweer en/of ziekenwagen, afhankelijk van het incident. Bovendien is de meldkamer 24/7 bemand, zo gaan er nooit alarmmeldingen verloren.

De meldkamer voorziet ook in de permanentie van Be Smart Security. Deze kunnen, ingeval dit nodig blijkt, op elke ogenblik een technieker van Be Smart Security verwittigen om onmiddellijk contact op te nemen met de desbetreffende klant.

alarm-monitoring

Alarm monitoring

Het alarm gegenereerd door onze Jablotron 100 centrale komt binnen bij de operator. Deze alarmen zullen volgens een vooraf bepaald script opgevolgd worden met de instructies van de klant.

video-verificatie

Video/Foto verificatie

De foto’s die door de foto detector worden doorgezonden na een alarm worden door de operator gebruikt ter verificatie. Ook de beelden van de camerasysteem kunnen indien gewenst geraadpleegd worden.

audio-verificatie

Audio Verificatie

Bij een ontvangen alarm zal de operatoren je onmiddellijk kunnen aanspreken via de inluistermodule en tevens inluisteren ingeval van nood. Op basis van wat de operator hoort of instructies die hij/zij krijgt, worden de nodige acties ondernomen.

persoons-alarmen

Persoonsalarmen

Mensen met hoge risico’s of medische problemen moeten enkel nog op een knop duwen om de hulpdiensten over de vloer te krijgen. Wanneer een paniek code wordt doorgegeven door de klant (homejacking, …) zal de operator de nodige acties ondernemen.